Бате Енчо
За контакт Бате Енчо Енчови работи Бате Енчо За Интерзон Е Бате Енчо Не е за гледане Бате Енчо Хубава работа ! Бате Енчо Казах !
Бате Енчо

За Интерзон Е

начало » За Интерзон Е

Фирма „Интерзон Е” ЕООД регистрирана на 04.03.2004 година, фирмено дело № 2305/2004 г.

             Фирмата не е регистрирана по ЗДДС, съгласно чл.96 от ЗДДС.

              Булстат: 131215183

              IBAN: BG78UNCR76301076127700

              BIC: UNCRBGSF

              

  Управител и собственик е Енчо Кирилов Данаилов /Бате Енчо/, носител на много български и международни награди.                                                                                                                                             

              Патньори:

Президентство, правителство, общини и кметства в България и чужбина, посолства.

Софарма, Кока-Кола, София Мед, Победа, Хиполенд, Франт,  М3 Комуникация, Арти, Премама, Росита, Неосет, Комо, Техномаркет, МОЛ София, МОЛ Велико Търново и мн. други

 

                 В партньорство с държавните и местни органи на власт, компаниите, профсъюзите, бизнес и неправителствени организации съм доказал прилагането на отговорни практики и че целите ми са с позитивна сила за всички хора по света.

                                    

                   Моите дейности се реализират в много зони на проявление.

 

                             1. Телевизия:

                  Водене, подготовка и реализация на телевизионни предавания, шоу и реклами. Например “Кой е по-по-най?” по бТВ, “Палавници” по БНТ, “Сами на пътя” и „Ало, ало” за ТВ 7дни, участие в игрални и телевизионни филми.

 

                             2. Реклама.

                  Телевизионна и радио реклама чрез клипове, интерактивни игри, викторини и др. Специално в интерактивен начин на реклама чрез  ”Хепънинг” за по-добра корпоративна и продуктова популяризация. Директна, външна, печатна и транспортна реклама. Мои клиенти са водещи български и световно известни фирми и марки.   

                     

                             3. Концертна дейност.

                  Участие, подготовка и реализация на държавни, общински, църковни, фолклорни, фирмени и частни празници в цалата страна и чужбина. Например –  1`ви, 3`ти, 24`ти март, Цветница, Великден, 24 май – ден на славянската писменост, 1`ви юни – ден на детето, Еньовден, Коледа. Празник на песните. Празник на танците.  Празник на духовността и творчеството.  Празник на театралните изкуства.  Празник на общи умения, ловкост и физическата култура.  Празник на учебните предмети.  Игри и забавления от целия свят.  Гражданска защита, бедствия и аварии.  Празник на пътната безопастност.  Празник на противопожарната безопастност.  Празник на здравната безопастност.  Празник на личната безопастност.  Официални тържества и церемонии на училища и детски градини.

 

 

                             4. Дейности посветени на глобализацията.    

                                       Европейски игри и забавления - специално шоу с демонстрации, създадено по повод присъединяването ни към Европа.

                 Японски игри и забавления на японски и български език – реализирано за дните на японската култура в България с посолството на Япония.

                  Празник на традициите и фолклора с възстановка и демонстрации на български народни игри и забавления, народни песни и танци.

                             5. Забавление в туризма.

            Забавление и обслужване на деца и семейства. Енчо Данаилов е  художествен директор на детски развлекателен комплекс “ Палавници”. Компании, фирми и техните гости, симпозиуми, конференции, конгреси, тимбилдинг и др. Обучение на ръководители и персонал за забавление, аниматори, ентъртейнъри и др.

 

                            6. Театър:

                 Подготовка и реализация на куклени, драматични и пантомимни представления в страната и в 14 рзлични страни по света. Консултантска и преподавателска дейност по пантомима, кукловодство, сценография, филмова анимация. Театрална терапия за хора с увреждания.

 

                             7. Спорт.

                 Помощ за националния отбор по сумо. Отношение към приложно колоездене, автомобилизъм, картинг, кунг-фу и полицейско карате.

 

                             8. Организация и участие в много благотворителни и обществени прояви / посещение на домове за деца и болници, залесяване, почистване, работа с КАТ, Гражданска защита, Пожарна, Червения кръст, читалища, профсъюзи, НПО и др. /.

 

                             9. Всичко останало, което е разрешено от закона.

                 Всичко, което създава добри бизнес практики, без да нарушава принципите на конкуренцията, ориентирано към опазване на околната среда, трудовите норми и човешките права във и между всички зони на дейност.            

 

                                                                                   С уважение: Енчо Данаилов

Кой е по-по-най

Az-deteto.com
Created by ABC Design & Communication