Бате Енчо
За контакт Бате Енчо Енчови работи Бате Енчо За Интерзон Е Бате Енчо Не е за гледане Бате Енчо Хубава работа ! Бате Енчо Казах !
Бате Енчо

Баскетбол за най-малките

начало » Архив събития
21.10.2008

На 21 октомври  в зала „Триадица”, се проведе „Октомврийски фестивал по баскетбол” за малките момичета и момчета от детските градини. Фестивалът беше организиран от Столичната община, съвместно със Спортен клуб „Овергаз” и със съдействието на Националния комитет по минибаскетбол и катедра “Баскетбол, волейбол и хандбал” към НСА.
 
Бате Енчо даде старт на баскетболните игри. 56 деца от осем детски градини в районите Триадица, Красна поляна, Красно село и детската градина „Слънчево зайче” от образователния проект на „Овергаз” играха, забавляваха си и изпълниха с настроение и усмивки препълнената с родители и учители зала. 
Малките мажоретки от детска градина „Звънче”, район Триадица, се погрижиха забавлението да не спира и през паузите. 


Официални гости на детския празник бяха Йорданка Фандъкова -  заместник-кмет на Столичната община, Пламен Дончев – заместник изпълнителен директор на „Овергаз Холдинг”, първият български състезател в NBA Георги Глушков


Всички малчугани бяха наградени от СК „Овергаз” с топки, екипи и тениски, а детските градини получиха пъзели и конструктори. 
Столичната община предостави специална награда – баскетболни кошове, за да могат бъдещите шампиони да продължат тренировките.

Кой е по-по-най

Az-deteto.com
Created by ABC Design & Communication