Бате Енчо
За контакт Бате Енчо Енчови работи Бате Енчо За Интерзон Е Бате Енчо Не е за гледане Бате Енчо Хубава работа ! Бате Енчо Казах !
Бате Енчо

ЧРД Димитровград

начало » Архив събития
29.08.2008

ИЛКО ЧАМОВ
ДИМИТРОВГРАД

Димитровградски "по-по-найчета" очароваха бате Енчо. Звездата от култовото телевизионно предаване “По-по-най” гостува тук в петък, 29 август, в рамките на културната програма за 61-ия рожден ден на Града край Марица.
                  Още час преди началото на шоуто пред мултиплекс “Планета Пайнер Клуб” насядаха пременени дечица, дюздисани като за празник родители, баби и дядовци. На импровизираната сцена с микрофон в ръка се изявиха танцьори, певци и декламатори от почти всички детски заведения на Димитровград. Не липсваха малки актьори и от селата. Естествено водещ бе самият бате Енчо, а асистентки му бяха две симпатични учителки. Спектакълът нямаше конкурсенхарактер и мис и мистър “По-по-най” не бяха излъчени. Нямаше бравометър, нямаше и сватба, но пък бате Енчо раздадеде подаръци на всички участници. И под дъжд от аплодисменти развълнуван призна на публика и изпълнители, чев Димитровград живеят и растат най-талантливите дечица на България.
                  Шоуто продължи до обяд, защото всички искаха автограф от бате Енчо и мнозина се снимаха с него за спомен. След представлението настана небивало стълпотворение. Твзвездата не отказваше ни на малчуганите, ни на техните майки и баби. А те, въоръжени с камери, фотоапарати и мобилни телефони щракаха ли, щракаха до премала.
                  В края на забавлението организаторите от дирекция “Социални и хуманитарни дейности” на общинската администрация почерпиха дечурлигата със сладолед, а най-нетърпеливите от тях разграбиха за късмет пъстрите балони от украсата на сцената.
                  Бате Енчо можа да си тръгне от Димитровград чак в късния следобед. Защотопо пешеходния му маршрут от мултиплекса до паркинга зад 14-етажната сграда на кметството десетки малки и големи негови почитатели го спираха, за да го поздравят.

Кой е по-по-най

Az-deteto.com
Created by ABC Design & Communication