Бате Енчо
За контакт Бате Енчо Енчови работи Бате Енчо За Интерзон Е Бате Енчо Не е за гледане Бате Енчо Хубава работа ! Бате Енчо Казах !
Бате Енчо

Ден на Европа

начало » Архив събития
09.05.2008

06 май 2008 | 11:00 | Агенция "Фокус"

Чепеларе. В община Чепеларе днес се откриват Майските тържества, предаде радио "Фокус" - Смолян. Пред паметника на загиналите във войните ще бъдат поднесени венци и цветя, както ще се отслужи и възпоменателна панихида. Слово и приветствие към ветераните от войната, военноинвалидите, офицерите и сержантите от запаса и резерва ще произнесе кметът на община Чепеларе Георги Попов.
Утре по програма от 16:00 часа в Чепеларе ще бъде открита изложба фотоси на Клуб по спелеология, съобщиха от пресцентъра на общината. Изложбата ще бъде подредена в стъклени витрини на площад "Олимпийски". На следващия ден, също от 16:00 часа в Музея на ските в родопския град ще бъде отбелязан тържествено неговият 10-годишен юбилей. В петък - 9 май, на площад "Олимпийски" ще се чества Денят на Европа. Предвиден е конкурс за рисунка на тема "Аз помагам на света да стане по-добър", както и детско празненство с Бате Енчо.
Евелина ТОШЕВА

                       Много хубаво беше! Благодаря на всички за хубавите мигове, за гостоприемството и за празника! Енчо Данаилов - Бате

                        

Кой е по-по-най

Az-deteto.com
Created by ABC Design & Communication