Бате Енчо
За контакт Бате Енчо Енчови работи Бате Енчо За Интерзон Е Бате Енчо Не е за гледане Бате Енчо Хубава работа ! Бате Енчо Казах !
Бате Енчо

Детски мини карнавал в рамките на Международен фестивал на хумора – Габрово 2007

начало » Архив събития
18.05.2007

Удоволствие за нас е да Ви уведомим, че и тази година, за седми пореден път се проведе Детският мини карнавал - Габрово 2007. Мероприятието е част от Международния фестивал на хумора. Организатор на Мини карнавала е Сдружение “Планета Габрово”. Съорганизатор е Община Габрово. Мероприятието се провежда в деня на Големия карнавал - 18 май, от 14 часа на площад Възраждане. В Мини карнавала участват деца до 12 години, индивидуално и групово. В тазгодишното издание за пореден път участваха над 500 деца от Габрово и страната. За пети път изява на сцена имаха деца с множествени увреждания, подпомагани от сдружение “Грижа за деца с увреждания” и възпитаници от Дома за деца и юноши в Габрово.

Водещ на шоуто е Бате Енчо.

Сдружението се стреми всяка година да осигурява индивидуални награди за всички маскирани участници и големи награди за най-добрите костюми.

Вече станалите традиционни награди се връчват лично от гостите на Мини карнавала от гр.Аалст и гр.Тун:

  • за най-атрактивен костюм – осигурена от гр.Тун, Швейцария
  • за най-малък участник – осигурена от гр. Аалст, Белгия – представители на Европейската Асоциация на карнавалните градове.

С всяка следваща година Мини карнавалът се радва на все по-голям интерес от малките габровчета и децата от страната.

Тази година децата, участници в Мини карнавала, водени от Бате Енчо, предвождаха голямото Карнавално шествие.

Председател на Сдружение “Планета Габрово”
Ели Петрова

Кой е по-по-най

Az-deteto.com
Created by ABC Design & Communication